Jak se máte aneb pokec o všem
Re: Jak se máte aneb pokec o všem
Já se budu válet doma 

aháááháá---vrácena z tábora, kde jsem hrála pro dvanáct malých skautíků...hehe...nejdřív druhou a pak první kytaru...ach ta moje tréma...hrozný to bylo...na tý široký vratký španěle 

In love with my Nashville NW-32C...

Byla jsem v létě v Lipťáku v Tatralandii, když to ještě nebylo tak profláklý a myslím, že tohle počasí a ta voda by mě zabila
Teď už tam maj naštěstí i ten letní areál s tobogánama a tak, ale do tý jejich 39stupňový vody bych nevlezla
Ještě jsem byla v Popradu a v ... jo v Rajeckých Teplicích
A pak ještě v termálkách v Maďarsku, tam to bylo taky super 
Na Slovensko bych jela hned, mám to tam ráda
Tak si to tam užij 

Na Slovensko bych jela hned, mám to tam ráda

jo v tatralandii sem byl loni když sme byli ve vysokéch tatrách...ale moc mě to tam nenadchlo
jinak v tym velkym mederu už jsem byl a je to tam pěkný 

Tatralandie už je hrozně profláklá, ale před pár rokama to tam bylo super 

Ste toho na Slovensku pobehali pomaly viac než ja s tými kúpaliskami

po týdenní dovolené konečně zase doma... strašně mi chybělo hraní... takže nabít baterku, nažhavit lampy a jdu si zase zahrát 

tak tento výkend byl kytarově vyčerpávající
s kamošem jsme nejdřív hráli v pátek v hospodě do půl druhé dorána, v sobotu na dni dětí dokonca s mikrofonem a dnes na oslavě narozenin...prsty necítím hlasivky jsou taky KO, ale dalo mi to zase hodně zkušeností při hře 

Chacha chá...tak mám nový struny - Martin 10, už se těším, až mi je tam pan kytarář nainstaluje...na čistě přebroušenej krk a vyspravený pražce...to bude ňuf 

taky bych si je měl vyměnit...už mají něco nabrnkáno akorát se chcu zeptat jestli mám hmatník trochu léznót jemnym šmirglem anebo se na to vy...
díky

To se ptáš mě? To já nevím...ale očistit je potřeba...nevím čím to pan kytarář dělá, ale snad už pozítří to zjistím 

-
Tak jsem po delší pauze zpět, nyní vlastním Tuto, tuto, tuto a ještě malou španělku. Cvičím každý den, tady jsou ke stažení nějaké mé nahrávky. http://www.uloz.to/5649751/hudba.rar
Vysněná kytara :-).
ještě bassku a budeš to mít komplet 
ten Les Paul vypadá luxusně - kombinace černá barva a zlatej hardware je nejlepší
taky mám jednoho v těchto barvách...

ten Les Paul vypadá luxusně - kombinace černá barva a zlatej hardware je nejlepší

-
Na toho Les Paula si nestěžuji, ba naopak.
Basu jsem měl párkrát půjčenou, ale nechytilo mě to.

Vysněná kytara :-).