Novinka

30. srpen 2023

Bose S1 Pro+

Obrázek

Bose představil nový model svého přenosného reproduktoru S1 Pro. Nová verze, nazývaná S1 Pro+, přináší řadu vylepšení, včetně výkonnějšího zvuku, delší výdrže baterie a dalších funkcí. Výkonnější zvuk - S1 Pro+ je vybaven novým dvoupásmovým reproduktorovým systémem, který poskytuje čistší a hlasitější zvuk než jeho předchůdce. Reproduktor má také výkonnější zesilovač, který umožňuje dosáhnout hlasitosti až 120 dB. Delší výdrž baterie - S1 Pro+ má také delší výdrž baterie než S1 Pro. Na jedno nabití vydrží až 11 hodin, což je dostatek času pro celodenní hraní hudby nebo karaoke.


Další funkce
Kromě výkonu a výdrže baterie nabízí S1 Pro+ také řadu dalších funkcí, které z něj činí všestranný reproduktor pro každou příležitost. s1 PRO+ má 3kanálový mixér, který umožňuje připojit mikrofon, nástroj nebo další zdroj zvuku. Podporuje Bluetooth, takže můžete streamovat hudbu ze svého telefonu nebo tabletu.

K Bose S1 Pro+ lze zakoupit dva bezdrátové vysílače - mikrofonní/linkový vysílač a nástrojový vysílač. Bezdrátové vysílače pro Bose S1 Pro+ jsou skvělým doplňkem pro tento reproduktor. Umožňují vám připojit mikrofon nebo nástroj bez kabelů, což zajišťuje pohodlné a snadné používání.

Bose S1 Pro+ Bezdrátový mikrofonní/linkový vysílač
Tento vysílač je určen pro připojení mikrofonu nebo jiného zdroje zvuku s XLR konektorem. Vysílač funguje na frekvenci 2,4 GHz a nabízí dosah až 30 metrů. Na jedno nabití vydrží až 4 hodiny.

Bose S1 Pro+ Bezdrátový nástrojový vysílač
Tento vysílač je určen pro připojení nástroje s jack konektorem 6,3 mm. Vysílač také funguje na frekvenci 2,4 GHz a nabízí dosah až 30 metrů. Na jedno nabití vydrží až 4 hodiny.

Oba vysílače jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné. Stačí je zapnout a připojit k zařízení, které chcete připojit k reproduktoru. Vysílače se automaticky spárují s reproduktorem.

Bose S1 Pro+ lze kombinovat se subwoofery Bose SUB1 nebo SUB2 a získat tak malý, ale výkonnější PA systém pro ozvučení větších prostorů.
www.boseprofessional.com, www.basys.cz