Jak mám naladit kytaru? tak tuhle otázku si pokládá snad každý začátečník. Tak se vám to zde budu snažt popsat :pise: jak na to :cte: tak pěkně poslouchejte. :posloucham:
1) Ladička - jako první možnost sem uvedl ladičku, jelikož dnes už to není nijak drahá věc, a určitě pomůže, je to otázka cca 300kč. Naladíte s tím kytaru jednoduše, a rychle. Ale jediná věc co tu je špatná jsou ty peníze.
2) ZuŠ nebo Nějaký zkšený kytarista - tato možnost se mi zdá jako nejlepší, když zrovna nemáte možnost koupit ladičku. Zaneste svoji kytaru do zuš nebo k nějakému kytaristovi, a když pěkně poprosíte, tak vám kytaru určitě naladí.
3) Online - Našel sem i celkem obstojnou stránku, kde si můžete naladit kytaru, ale je k tomu potřeba trochu sluch :posloucham: jelikož se jedná o stránku kde si kliknete na příslušnou strunu a ona vám bude hrát stále dokola a vy musíte doladit svou kytaru aby ta struna zněla stejně. Jedná se o tento web
http://www.nextlevelguitar.com/tuner/online_tuner.html přeji hodně štěstí

4) Počítač+mikrofon - tady tuto možnost moc nepreferuji, jelikož se mi zdá hodně nepřesná. Ale dá se použít taky, stáhnete si z internetu nějaký program, napojíte mikrofon, a brnkáte přímo do mikrofonu a na počítači se vám ukazuje jestli přitáhnout nebo povolit.
Jakmile mě napadne další možnost dopíšu ji sem. Dávejte si pozor na přetahování strun, jelikož když vám praskne struna a švihne vás po ruce, můžu říct, že to bolí